top of page

SOMETHING ABOUT ME

Mensen helpen met grafisch design, van logo's ontwerpen, websites bouwen, social media, geboortekaartjes, uitnodigingen en nog veel meer! Maar ook voor interieuradvies, event styling of ander creatief advies kunt u bij mij terecht!

 

Creatief, leergierig, hardwerkend, zelfstandig, geordend & georganiseerd, dat is wat ik ben! Een tikkeltje perfectionistisch kun je wel zeggen. Daarnaast ben ik sociaal en assertief. Een echte team-player en kan snel schakelen. Ik ben een spontane jonge vrouw, op de hoogte van de laatste trends en altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Naast mijn vaste baan nu ook aan de slag als ZZP'er, met als doel mijn creativiteit delen en dromen durven doen!

 

Op deze website laat ik mijn beste werk en resultaten zien. Het geeft een goed beeld van wat ik kan en hoe ik me heb ontwikkeld. Soms groots ook zeker klein. Maar altijd alles met veel passie en plezier gedaan en ontworpen!

icon_creative.png

Een creatieve duizendpoot! Van grafisch design, websites bouwen, social media tot interieuradvies, event styling en nog veel meer! Er is veel mogelijk en nieuwe uitdagingen ga ik graag aan. 

mission.png

Ontwerp en advies op maat. Mijn sterkste punt is luisteren naar de behoeftes en wensen van de klant. Een nieuw design, handige adviezen met als doel een effectief en verrassend resultaat! 

telegram-white.png

I’m ready for take off! Ik kom u graag helpen vanuit huis of op kantoor. Ik maak graag kennis met mijn klanten dus kom graag een keertje langs! Mijn tarieven zijn scherp en eerlijk. En offertes altijd vrijblijvend zodat u weet waar u aan toe bent. 

bottom of page